Najlepšie knihy o predaji (recenzia)

Zverejnené  5.5.2022 , Autor: Vladimír Lipiak

Ako všetko vo svojom živote, aj pri predaji čohokoľvek , treba vedieť prečo to budete robiť. Aké sú Vaše ciele? Aké je Vaša motivácia prekonávať neúspechy? Lebo obchod je o neúspechoch  a prekonávaní prekážok. A v tom Vám môžu pomôcť príbehy ľudí, ktorý prežívali to isté čo vy dnes.

Takže prvá kniha , ktorú by som začal  je:

Napoleon Hill- Myslí a zbohatni

,,Dokážeš všetko, čo si predstaviš a uveríš tomu."

Filozofia úspechu, ktorú sformuloval Napolenou Hill, pred viac ako  sto rokmi je platná dodnes a ďalej sa rozvíja. Kniha bola vydaná v roku 1937 a ja najpredávanejšou knihou storočia na tému úspechu a bohatstva.
Po dlhoročnom štúdiu dospel k presvedčeniu, že človek dosiahne to, čomu jeho myseľ uverí.
Kniha vznikala vyše 20 rokov, počas ktorých sa jej autor zhováral, pozoroval a analyzoval správanie a premýšľanie najbohatších a a najúspešnejších mužov tej doby: Thomas Edison, Alexander Graham Bell, Georde Eastman (Kodak), Hendry Ford, Theodore Roosevelt, Andrew Carnegie, John D. Rockefeler, Charles M. Schwab,....


,,Všetok úspech, všetko zarobené bohatstvo sa začína nápadom!"

Knihu kúpite so zľavou tu.

financial-service_default_image-2jpg

Frank Bettger- Škola biznisu
,,Sú ľudia, ktorí by pre cigaretu prešli aj kilometer. Keď som kedysi začínal ako obchodník, bol by som ochotný ísť pešo z Chicaga do New Yorku aby som získal túto knihu. Vtedy , ale ešte nebola napísaná. " Dale Carnegie

Každá kniha mi niečo dala, ale asi najviac som  sa o obchode naučil z tejto knihy. Frank v knihe rozpráva svoj príbeh a je to použiteľné pre každého obchodníka a predajcu. Pre mňa bola najdôležitejšia časť o nadšení-  Rob s nadšením a staneš sa nadšeným.
Nadšenie pre produkt alebo službu predáva. Ak nie ste sám nadšený, ako to chcete predať? 
Zistiť čo môj klient chce  a pomôcť mu to dosiahnuť.

Otázky nám ukážu čo klient chce a ja mu pomôžem, aby sám prišiel nato,  čo potrebuje. Vďaka tomu mu môžeme pomôcť ku správnemu rozhodnutiu

Knihu kúpite so zľavou tu.

FotkyFoto_54615585_Sjpg

Sun-C´- Umenie vojny

Kniha bola napísaná pred dva a pol tisíc rokmi! Kniha je o taktike, vedení ľudí, pre manažérov, pri boji s konkurenciou.
Základom vojenského umenia nie je demonštrácia sily, ale predstavivosť, schopnosť odhadnúť protivníka a presadiť sa voči nemu bez zbytočného prelievania krvi.

,,Ak poznáš nepriateľa i sám seba, môžeš bez obáv viesť aj sto vojen. Pokiaľ poznáš seba, ale nie nepriateľa, raz vyhráš a druhýkrát prehráš. Ak nepoznáš ani seba ani nepriateľa, prehráš v každej bitke."

Knihu kúpite so zľavou tu.

(Za Váš nákup dostaneme províziu a  tým podporíte rozvoj tohto portálu)